Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ (φωτος)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11.00πμ η προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή του νομού Φωκίδος κ. Η. Κωστοπαναγιώτου με το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν να ενημερωθούν οι γιατροί και οχι μόνο για την προώθηση της Διαδικασίας της Επιστημονικής Διασύνδεσης μεταξύ του Γ.Ν. Άμφισσας και του Αττικού Παν/κού Νοσοκομείου για εκπαιδευτικούς και κλινικοεργαστηριακούς σκοπούς.
Τον βουλευτή καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού, ο γιατρός κ. Η. Παπαδρόσος ο οποίος ασκεί και τα καθήκοντα του προσωρινού διοικητή του Νοσοκομείου. "...αποτελεί αναγκαιότητα... να σκύψουμε πάνω
από τον ανθρώπινο πόνο και να κρατήσουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο. Αυτό τον σκοπό έχει και αυτή η συνεργασία...(με το Αττικό Νοσοκ.)". Και συνέχισε:

"...αντί να οδηγηθούμε στην υποβάθμιση λόγο των γνωστών προβλημάτων, αντίθετα κάνουμε ένα βήμα μπροστά μαζί με το Αττικό Νοσοκομείο σύσσωμοι για να προσφέρουμε στους πολίτες του νομού μας αλλά και σε κάθε περαστικό τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο ο κ. Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος διευκρίνισε ευθείς εξ αρχής ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία πολιτικό, ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραβεί τις αρχές του και δεν θα υποβιβάσει ποτέ, όσο περνάει από το χέρι του, πράγματα τα οποία θεωρεί "ιερά, όπως το Νοσοκομείο μας, τους Δελφούς μας, τα βουνά μας και τα σχολεία μας...".

Στην συνέχεια μίλησε για το πως ξεκίνησε η ιστορία της διασύνδεσης του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας με το Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εξήγησε τα ωφελήματα αυτής της ενέργειας.

Επίσης έκανε αναφορά σε μια σειρά θεμάτων όπως η αναβάθμιση σε ΙΕΚ της σχολής του Νοσοκομείου και στα πεπραγμένα της σύντομης πρώτης θητείας του ως βουλευτής. Υποσχέθηκε ότι θα λειτουργήσει ξανά το συντομότερο δυνατό η Παθολογική Κλινική. Προανήγγειλε ουσιαστικά το άνοιγμα της Μονάδας Αποκατάστασης και τέλος ανακοίνωσε ότι στην Λίμνη του Μόρνου επιτρέπονται πλέον δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, κανό-καγιάκ, ψάρεμα και καλλιέργεια παραποτάμιου Σολωμού.

Ακολουθεί το λινκ που μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συζήτηση του βουλευτή του κ. Η. Κωστοπαναγιώτου με τους γιατρούς του ΓΝΑ.

Συνομιλία Κωστοπαναγιώτου με το προσωπικό του Γ.Ν. Αμφισσας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...