Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Φωκίδας...σηκώθηκαν τα λάβαρα στο Κέντρο Υγείας Ιτέας και στην προβλήτα του Λιμανιού των Δελφών...μάρτυρες ντροπής!!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ: Οι εμβαλωματικές τακτικές δεν αποτελούν λύσεις.


Η υγεία των πολιτών κινδυνεύει από τη βάρβαρη επίθεση και της νέας συγκυβέρνησης.
Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Υγεία δεν λύνονται με ευχολόγια , μετακινήσεις προσωπικού και με μειώσεις των προϋπολογισμών των Νοσοκομείων.
Μετά το κλείσιμο της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν Άμφισσας , με σημερινή απόφαση, της 5ης ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σταματά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ιτέας, αφού το ιατρικό προσωπικό μετακινείται στο Γ.Ν Άμφισσας ,και ιατρός στο Κέντρο Υγείας θα παρίσταται μόνο σε πρωινό ωράριο.

Από αύριο, το Κ.Υ.Ιτέας θα είναι χωρίς γιατρούς τα απογεύματα

Με το χειρότερο σενάριο να τίθεται σε εφαρμογή, οι γιατροί του Κ. Υ. Ιτέας ανακοινώνουν ότι απο αύριο μετά τις 3:00 το μεσημέρι στο Κ. Υ. Ιτέας δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντες γιατροί. Διαβάστε την ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Παμφωκικό Συλλαλητήριο για την υγεία την Παρασκευή στις 12.00 στην πλατεία Κεχαγιά.

Εκρηκτικές διαστάσεις έχουν πάρει οι αντιδράσεις για την κατάντια των δομών υγείας στο νομό μας.
Το θέμα της κινητοποίησης αναμοχλεύθηκε και ουσιαστικά αναγκάστηκε το δημοτικό συμβούλιο να το συζητήσει, μετά από την μεγάλη κοινωνική πίεση που εκδηλώθηκε, αφενός μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφετέρου μετά την ανοιχτή τοποθέτηση της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Φωκίδας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...