Σάββατο 30 Απριλίου 2016

EXOYN "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ

Η ΝΔ δια στόματος του υπεύθυνου Τομεάρχη Υγείας, βουλευτή Λάρισας Χ. Κέλλα, σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Πολάκης καρατόμησε τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ‘’ διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’’.
Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Ξανθός, παρακολουθεί αμέτοχος και σιωπά.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΤΑΚΕΣ #sinedrioND#

Διαβάστε μερικές από τις ατάκες που έβγαλε ο Κούλης στην ομιλία του χθες στο συνέδριο της ΝΔ. Χωρίς σχόλια, γιατί οταν αφήνεις τον Κούλη να μιλάει πάντα κερδισμένος είσαι ...

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου.


Σε δυο μεγάλους δημιουργούς της παγκόσμιας λογοτεχνίας που έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ και τον Μιγκέλ ντε Θερβάντες είναι αφιερωμένη η 23η Απριλίου, ημέρα που έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τηλεφωνικοί εκβιασμοί, απειλές - τραμπουκισμοί των δανειοληπτών και από δικηγορικές εταιρίες.

Κάθε όριο έχουν ξεπεράσει οι εισπρακτικές εταιρίες που πιέζουν τους δανειολήπτες με ειρωνείες, προσβολές ακόμα και απειλές. Εκτός από τις τηλεφωνικές εταιρίες που ενοχλούν ακατάπαυστα τους δανειολήπτες, υπάρχουν και αρκετές δικηγορικές, οι οποίες -σύμφωνα με τις καταγγελίες- λειτουργούν ξεφεύγοντας από τον Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Συλλόγου.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών της Ιτέας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του καθαρισμού των παραλιών της Ιτέας. Η εκκίνηση δόθηκε χθες Κυριακή από το Μαϊάμι, από τον σύλλογο αυτοδυτών «ΚΡΙΣΣΑΙΟ».
Τα μέλη του συλλόγου με συνέπεια για ακόμη μια χρονιά έδωσαν το παρόν, προβάλλοντας ταυτόχρονα το κομμάτι του εθελοντισμού, ως παράδειγμα που θα πρέπει να βρει μιμητές και άλλους συμπολίτες μας. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία «Let’s do it Greece 2016» αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Νέο ξέρασμα "εμετού" από Άδωνη

Πολύ θα ήθελα να μάθω τι στο καλό γίνεται εκεί στην ΝΔ.
Δεν έφτασε φαίνεται αυτό το καλόπαιδο ο Μίλτος ο Βαρβιτσιώτης να περάσει το μήνυμα ότι όποιος δεν έχει να πληρώσει τον ΕΜΦΙΑ να χάσει το σπίτι του και επιστράτευσαν και τον εμετικό Σπυρίδωνα-Αδωνι Γεωργιάδη να επαναλάβει το ίδιο, μέσω των αγαπημένων του ΜΜΕ, βεβαίως βεβαίως. Και φυσικά να επαναλάβει για πολλοστή φορά το πόσο καλό πράγμα, το πόσο καλό στοιχείο του καπιταλισμού είναι "τα κοράκια των Distress Funds".

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

Ο σύλλογος Ελευθέρων και Αυτόνομων Δυτών Φωκιδας μας γνωστοποιεί ότι την προσεχή Κυριακή 17/4/2016 και ώρα 10.00πμ, στα πλαίσια της ετήσιας εθελοντικής πρωτοβουλίας “Let’s do it Greece 2016”, θα πραγματοποιήσει καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Ιτέας και συγκεκριμένα από την πλάζ "Miami” μέχρι τον κεντρικό λιμενοβραχίονα. Στον καθαρισμό, εκτός των μελών του συλλόγου μας θα συμμετάσχει και κλιμάκιο μαθητών του 1ου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η Ομογένεια στις ΗΠΑ διασκεδάζει με τους ''πολιτικούς-κομματικούς καραγκιόζηδες'' του μνημονιακού νεο-Ελλαδιστάν

Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Κούλη στη Νέα Υόρκη, στην οποία φιλοδοξεί να παραστεί ως «μέγας τελετάρχης» στην παρέλαση για την ελληνική ανεξαρτησία.
Η αμαρτωλή Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ν.Υ., δέχεται «πυρ ομαδόν» από την συντριπτική πλειοψηφία των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης, διότι η πρόσκλησή του έγινε κατά παράβαση του ίδιου του καταστατικού της οργάνωσης που αποκλείει την πρόσκληση αρχηγών κομμάτων με σκοπό την αποφυγή κομματικοποίησης της Ομογένειας.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

O αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υμνεί τον φοροφυγά Παπασταύρου.

Για να μην ξεχνάμε, ότι πριν γίνουν γνωστά τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, o Σαμαράς έστελνε τον Παπασταύρου (βλέπε ΕΔΩ, ΕΔΩ) να διαπραγματευθεί με τους Ελβετούς για την φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία! Φυσικά απέτυχε… να φορολογήσει τον ...εαυτό του. Οπως φυσικά απέτυχε και στην «διαπραγμάτευση» με την Λαγκάρντ.
Στην συνέχεια παρακολουθούμε το όνομα Παπασταύρου να "φυτρώνει" σαν μανιτάρι σε κάθε λίστα και

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Έκτακτο: Οι αντιδράσεις της Ελληνικής ηγεσίας και το non paper του Μαξίμου για τις αποκαλύψεις των Wikileaks για το ΔΝΤ.

Η αποκάλυψη ήρθε από τα Wikileaks, που παρουσιάζουν την συνομιλία-φωτιά Τόμσεν-Βελκουλέσκου. Η Ελληνική Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα, θεωρώντας επικίνδυνους τους σχεδιασμούς των στελεχών του ΔΝΤ για την προσπάθεια πρόκλησης πιστωτικού γεγονότος στην Ελλάδα και γενικής πολιτικής αποσταθεροποίησης στην Ευρώπη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...