Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε ο ορισμός της διαπλοκής και κυβέρνηση επικίνδυνη για τη χώρα και τη δημοκρατική ομαλότητα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος ( που αλλού) ...στον ΔΟΛ.
Και όπως είπε, όσα συνέβησαν «αποκάλυψαν την ηθική γύμνια, την αδίστακτη φύση και τον κυνισμό αυτής της κυβέρνησης. Ανεβήκατε στην εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους, αλλά εξελιχθήκατε όχι μόνο στην πιο αποτυχημένη αλλά και στην πιο αδίστακτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. Επιχειρείτε να ελέγξετε τα ΜΜΕ». Ο Mr Mizens με το θράσος χιλίων Καρδιναλίων επεσήμανε ότι «πρώτα καταγγείλατε τους εκδότες ως διαπλεκόμενους και μετά τους συναντήσατε στα κρυφά. Στόχος σας να πάρετε τον έλεγχο τον ΔΟΛ βάζοντας τοποτηρητή τον κ. Μουλόπουλο. Είχατε και το θράσος να τον υποδείξετε και ως αντιπρόεδρο στο ΕΣΡ. Δεν έχετε κανένα ηθικό φραγμό. Είστε ο ορισμός της διαπλοκής και κυβέρνηση επικίνδυνη για τη χώρα και τη δημοκρατική ομαλότητα».
Όταν ακούς τέτοια πράγματα, από τύπους σαν τον Κούλη, μέσα στην Βουλή, ε τότε δεν είσαι μακριά από το εγκεφαλικό.
Και συνέχισε το εξόριστο βρέφος...
«συναλλαγήκατε με εκδότες, συναντηθήκατε κρυφά μαζί τους και κάποιους καταφέρατε να κάνετε τις εφημερίδες τους γραφείο τύπου της κυβέρνησης ενώ κάποιους άλλους τους εκβιάζετε χρησιμοποιώντας δικαστικές εκκρεμότητες».
Επίσης επανέφερε για πολλοστή φορά ως επιβεβεβλημένο το αίτημα για πολιτική αλλαγή και εκλογές.
«Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Κινδυνεύουν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών.Οι εκλογές είναι μέρος της λύσης του προβλήματος της χώρας. Για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ο ελληνικός λαός απαιτεί κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
Τέλος ο ποιητής εγκάλεσε την κυβέρνηση λέγοντας ότι «αν δεν μπορεί να ασκήσει την εξουσία, τουλάχιστον να μην την εξευτελίζει».
ΕΕΕΕΕΕΕ.......ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ.....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...